Start de test
Match jouw talent met de arbeidsmarkt!
Start de test

Over ons

The Job Matcher werd ontwikkeld in samenwerking met onze toenmalige stagiaire Sarah Ginsberg en met The Job Coach, een netwerk van professionele gecertifieerde loopbaancoaches verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Ook werd de test ondersteund door een uitgebreide marktstudie van KantarTNS op 1000 proefpersonen. De informatie op deze website en het achterliggende jobmatching mechanisme van deze test wordt permanent geoptimaliseerd op basis van nieuwe marktdata.

The Job Matcher heeft als missie om zoveel mogelijk mensen een eerste beeld te geven van waar hun talenten het best matchen op de arbeidsmarkt. In de huidige 'war for talent' willen we hierdoor bijdragen aan een optimale inzet van talent in de arbeidsmarkt en verhoogd werkplezier. 

Deze test is indicatief en vormt vaak het startpunt van een job coachingtraject bij samenwerkingspartner The Job Coach. Onze samenwerkingspartner biedt individuele loopbaanbegeleidingstrajecten met professionele job matching op maat, afgestemd op jouw specifieke functieprofiel en behoeften. Vraag gerust een vrijblijvend infogesprek aan.

Locaties Contacteer ons