Onze unieke aanpak

The Job Matcher, The Job Coach & The Coach Academy

Wie zijn we?

Wie zijn we?

The Job Matcher werd ontwikkeld in samenwerking met The Job Coach, marktleider in professionele loopbaanbegeleiding, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel.

Ook werd de test ondersteund door een uitgebreide marktstudie van KantarTNS op 1000 proefpersonen en gevalideerd door de Vlerick Management School.

De informatie op deze website en het achterliggende jobmatching mechanisme van deze test wordt permanent geoptimaliseerd op basis van nieuwe marktdata.

Wat is onze missie?

The Job Matcher heeft als missie om zoveel mogelijk mensen een eerste beeld te geven van waar hun talenten het best matchen op de arbeidsmarkt. In de huidige 'war for talent' willen we hierdoor bijdragen aan een optimale inzet van talent in de arbeidsmarkt en een verhoogd werkplezier. 

Deze test is indicatief en vormt vaak het startpunt van een jobcoachingtraject bij samenwerkingspartner The Job Coach. Onze samenwerkingspartner biedt individuele loopbaanbegeleidingstrajecten met professionele jobmatching op maat, afgestemd op jouw specifieke functieprofiel en behoeften. Vraag gerust een vrijblijvend infogesprek aan.

Wie is The Job Coach?

Wie is The Job Coach?

The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een breed netwerk van loopbaancoaches. Elke loopbaancoach is opgeleid en gecertificeerd om onze resultaatgerichte coaching methodes toe te passen. Ook zijn alle locaties aangenaam en modern uitgerust zodat je met de nieuwste technologieën kan werken aan je loopbaan.

Naast persoonlijke loopbaanbegeleiding gaan we bij The Job Coach nog een stapje verder en ontvang je een persoonlijke toegang tot ons 'carrière platform'. Op dit platform vind je extra video's, reflectie-opdrachten, oefeningen, enzovoort om op je eigen ritme extra aandacht te schenken aan bijvoorbeeld je CV, je linkedIn profiel, sollicitatiegesprekken, je ontwikkelingsplan, een assessment, enzovoort. Hierdoor haal je dus nóg meer uit je loopbaanptraject.

Is loopbaanbegeleiding duur?

Is loopbaanbegeleiding duur?

Neen! Professionele loopbaanbegeleiding hoeft helemaal niet duur te zijn.

Heb je al meer dan 7 jaar werkervaring? Dan heb je normaal gezien recht op VDAB-loopbaancheques. Hierdoor betaal je slechts:

  • 40 EUR voor 4 uur professionele loopbaanbegeleiding (cheque 1) of
  • 80 EUR voor 7 uur professionele loopbaanbegeleiding (cheque 1 en 2)

Voor meer info rond de voorwaarden, klik hier.

 

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring? Geen probleem, ook voor jou hebben we verschillende trajecten op maat van jouw behoeften:

Meer info kan je op onze website van The Job Coach terugvinden: klik hier.