In welke jobs komen jouw talenten tot hun recht?

Wat is The Job Matcher?

The Job Matcher is een tool die jouw talenten en competenties matcht met de huidige arbeidsmarkt. Deze tool is zowel door KantarTNS als door de Vlerick Management School gevalideerd.

Aan de hand van enkele vragen ontdek je binnen 10 minuten welk type je bent en in welke functietypes, sectoren en jobs jouw talenten het best tot hun recht komen. 

Wil je deze resultaten personaliseren? Onze professionele loopbaancoaches van The Job Coach helpen je graag verder met individuele loopbaanbegeleiding op maat! 

Hoe werkt het ?

Hoe werkt het ?
 • Door middel van een korte vragenlijst leiden we jouw competenties en waarden af.
   
 • Je ontdekt wat jouw waarden- en competentieprofiel is en wat dit betekent voor jou in een job. Ben jij een vernieuwer, een influencer of eerder iemand die taak- of mensgericht is? Om je gelukkig te voelen in een job moet er niet alleen een match zijn met jouw competenties, maar evengoed met jouw waarden.
   
 • Indien gewenst personaliseren we jouw rapport verder en matchen we dit met 300 jobs op de arbeidsmarkt tijdens een professioneel loopbaantraject. We brengen dan in kaart over welke competenties je al beschikt en welke je nog verder dient te ontwikkelen voor jouw droomjob. 

Waarom The Job Matcher uittesten?

Waarom The Job Matcher uittesten?
 1. Uitgebreid scala aan jobs.
  Door The Job Matcher ontdek jij jobs uit uiteenlopende sectoren waar je vaak nog niet aan gedacht had. In de test zijn namelijk meer dan 300 jobbeschrijvingen uit meer dan 20 sectoren gebundeld. Zo krijg jij een uitgebreid scala aan jobmogelijkheden aangereikt waarbij jouw talenten ten volle benut kunnen worden!
   

 2. Ontvang jobinspiratie op maat!

  Als je onze tool een diepgaande jobmatchinganalyse laat uitvoeren, ontdek je jobs, functietypes en sectoren waar je vaak nog niet aan gedacht had. Door middel van een diepgaandere jobmatchinganalyse kan de tool jouw profiel daarna matchen met meer dan 300 jobbeschrijvingen uit diverse sectoren. In een persoonlijk rapport krijg je massa’s jobinspiratie door jobbeschrijvingen, jobwebsites en en relevante opleidingswebsites.
   

 3. Ontdek jouw ideale carrièrepad!

  Via onze partner The Job Coach kan tijdens een professioneel loopbaancoachingtraject de jobmatchinganalyse verder aangepast worden op maat. Hierdoor ontdek je jouw lange termijn carrièrepad! Bovendien helpt je jobcoach je verder met het vinden van jouw droomjob door middel van coaching en een bijpassend actieplan. Klik hier om een gratis infogesprek met een jobcoach uit de buurt aan te vragen.

Professionele loopbaanbegeleiding

Professionele loopbaanbegeleiding

Wil je graag de resultaten van je eerste rapport verder uitbreiden en personaliseren? Daar helpen onze professionele loopbaancoaches van The Job Coach je graag mee!

Tijdens een individueel traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt. Dit kan zowel binnen jouw huidige organisatie zijn als daarbuiten.

Of ben je misschien op zoek naar een betere work-life balans maar slaag je hier al jaren niet in? Ook daar kunnen onze loopbaancoaches je mee verder helpen!

 

Professionele loopbaanbegeleiding hoeft trouwens niet duur te zijn!

In samenwerking met VDAB biedt The Job Coach de mogelijkheid om enkele loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques. Hierdoor betaal je slechts 40 EUR voor 4 uur loopbaanbegeleiding of 80 EUR voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Niet duur, toch?!

Heb je nog geen 7 jaar werkervaring dan heb je helaas geen recht op VDAB loopbaancheques. Maar ook dan beschikken we over een aantal trajecten om jouw carrièrepad in kaart te brengen. Klik hier voor meer info.