Klant bij The Job Coach? Start hier de test.
Match jouw talent met de arbeidsmarkt!
Klant bij The Job Coach? Start hier de test.

Wat is The Job Matcher?

The Job Matcher matcht jouw talenten en competenties met de huidige arbeidsmarkt. Binnen 5 minuten ontdek jij jouw waarden- en competentiesprofiel met jobs die jou kunnen inspireren !

Hoe werkt het ?

Door middel van een test leiden we jouw competenties en waarden af. Dit matchen we met 300 jobs op de arbeidsmarkt en de competenties die hiervoor nodig zijn. Na 5 minuten krijg jij van ons jouw waarden- en competentieprofiel met ook jobmogelijkheden die bij jouw persoonlijkheid en talenten matchen !

Begin met The Job Matcher

 

Waarom The Job Matcher uittesten?

1
Uitgebreid scala aan jobs

Door The Job Matcher ontdek jij jobs uit uiteenlopende sectoren waar je vaak nog niet aan gedacht had. In de test zijn namelijk meer dan 300 job beschrijvingen uit meer dan 20 sectoren gebundeld. Zo krijg jij een uitgebreid scala aan jobmogelijkheden aangereikt zodat jouw talenten ten volle benut kunnen worden !

2
Onafhankelijk advies

The Job Matcher koppelt een persoonlijkheids- en competentietest meteen aan de praktijk. Via een onafhankelijk testmechanisme van 5 minuten krijg jij meteen een aantaljobbeschrijvingen die goed bij jouw talenten en competenties passen. 

3
Jouw talent ten volle benut

De test verruimt je blik en helpt je in het bepalen van een lange termijn carrièrevisie. Ons doel is steeds om ieders talenten volledig tot hun recht te laten komen. Zo krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om zijn/haar talent ten volle te benutten voor een maximale productiviteit, welzijnsverbetering en motivatie!